Wednesday, 22 June 2011

meRapu ajew

assalamualaikum kepada yang follow blog aq yang bosan nie...=)
hope kowang sume sihat okey...


ha..kowang yang adew couple2 nie,penah tak kowang terpikir yang couple kowang tuh akan kekal dengan kowang???kalau yang pernah terpikir tuh bagusla..

seronok kan kalau dengar citer kawan-kawan kite yang couple bertahun-tahun tu akhirnya sampai juga ke jingjang pelamin..yang kite nie masih lagi begini...so bagi kowang-kowang yang couple hope kekal sampai ke jingjang pelamin ea.. =)

ewah...ea2 jew aq nasihat kan orang,padahal aq pon same..hihihi...(hope aq pon sampai ke jingjang pelamin dengan someone tu...=))


kowang,kalau couple...cuba la couple seikhlas yang mungkin..jangan nak tukar macam tukar baju..memang arr seronok..tapi banyak hati akan terluka...jika hari ini kita menyakitkan perasaan orang lain..mungkin hari esok orang lain pula akan melakukan perkara yang sama...


bagi yang couple banyak-banyak tuh...ingat anda boleh pergi jauh kew????ALLAH tu maha adil...sekelip mata jew taw boleh kantoi...so beringat la...
tak salah kalau nak mempunyai kawan yang ramai...tapi ada batas nya...aq cakap nie bukan untuk kowang jew..tapi untuk aq sekali...


kalau kowang mainkan perasaan orang yang betul2 ikhlas dengan kowang..memang kowang rugi besar...bukan senang nak jumpe lelaki @ perempuan yang betul2 sayang kan kite..bila kite dah lepaskan mereka...itu adalah satu kesilapan besar...jadi..hargailah apa yang kite ada skunk nie..bersyukur dengan apa yang kite ada...


p/s:nie adalah sekadar nasihat untuk kowang2 dan aq juga....belajar hargai perasaan orang lain
xrugi pon sebenarnya...

No comments:

Post a Comment