Monday, 28 March 2011

Aq yAng diSangKa LESBIAN??

SKunk waktu menunjukkan pkol 11.09 a.m..
Sempat nie kalau aq nak write ckit sebelom class berikutnye..


tAdi...aq dalam class DATABASE..puan ada bagi execise soalan final past year so kami satu class kena answer la..yang aq nie plak masuk class late 10 minit..so terpinga-pinga xtaw nk wat camne..padahal dah blajar 2week lepas..(tuh arr..asyik bangun late..)
aq toleh kawan sebelah..dia pon toleh aq..ingat boleh dapat jawapan..rupe-rupenye masing-masing tengah blur..(bagus sgt kan..kalau puan taw sedey dia tengok studentnye)
sambil-sambil mencari jawapan...sambil-sambil itu juga aq memulakan langkah(tarik mouse slow-slow)
konon-konon...search maklumat kat pc..padahal on FACEBOOK..(ahahaha...aq berjaya online..)

FACEBOOK LOADING.....(Adoi lembabnye arr internet...)mengeluh aq dalam hati..
*aq masih meneruskan dengan agenda aq...cari jawapan untuk soalan pass year..then tengok-tengok fb..
tibe-tibe im aq berbunyi..(wahh...)eyh2...ada orang im la..tapi siapa??xkenal pon..aq pon dengan segeranya tengok profile dia..(wah..ensem nye..hihihi)kawan sayang kowt sebab lives dia shahalam..
aq borak-borak lah dengan dia..cakap pasal class jeww..asal mane..blajar kat mane(dah macam budak-budak jew aq rase...xpew..borak jew rr..)


aq try tanye dia...*eyh2..awk nie kwn ngn bf saya kew??sebab saya xkenal awk...dia plak balas blik..BF AWAK???AWAK ADA BF???la....saya xkenal pon bf awak...saya ingat awak LES tadi..hahahahha(ada kew patut dia ckp aq les..CEH~)

ingat aq nie LESBIAN kew hapew...xpatut betul..tengok orang arr...tapi aq just cakap elok-elok jew tadi dengan dia..maybe dia salah paham..sokey rr..


P/S:AQ BUKAN SONGSANG..AQ NORMAL..AQ BUKAN LESBIAN..
HARAP MAKLUM KEPADA SEMUA.. =)

No comments:

Post a Comment